Agyhalottak

Nyilván nem lehetnek túlzott elvárásaink a nép legegyszerűbb lelkű gyermekei felé, azonban egy ici-pici gondolkodás még nem ártott meg senkinek.

gal_33591.jpgSikerült néhány agyhalott érvelését végighallgatnom a héten. Az volt az érdekes, hogy miközben beszéltek, minimális agytevékenységet sem mutattak. Valószínűleg ezek fájdalmat sem éreznek, mivel minden mondatukkal magukat szúrták tökön, de rezzenéstelen arccal folytatták. Az érveik:

Nekem ne tegyék tönkre a vasárnapomat!

Mégis kik és hogyan!? Nem a végvárakba kell most leköltöznöd évekre, hogy harcolj a törökkel, ahol vagy meghaltál, vagy nem (de leginkább igen), hanem fél órára kell felemelned a hátsód a fotelből és tenni egy X-et oda, ahová helyesnek gondolod.

Az én szavazatom úgy sem számít!

Na, akkor nem értem! Mondod a magadét egész évben, hogy ez nem tetszik, meg az nem, meg ezt így kellene, azt meg úgy. Egyrészt számít, mert szavazatokból áll az eredmény. Másrészt, aki nem megy szavazni, az máshol is nyugodtan tartsa meg magának a véleményét!

Nem szavazok azért, hogy ennek vagy annak a pártnak jó legyen!

8 általános gondolom megvan, olvasni megtanítottak. Hol látsz a szavazólapon pártot? Egy ikszet akkor is tudsz húzni, ha a neved egyébként három. Te most a családodért, a barátaidért, a hazádért, a saját jövődért szavazol!

Nincs is értelme ennek a szavazásnak!

Ha nem lesz megfelelő eredmény, akkor nem lesz megfelelő utóélete sem a népszavazásnak, aztán majd amit a falu, a megye, az ország építésére, szépítésére fordíthatnánk, majd fordítjuk ingyenélők eltartására. Mert annak meg van értelme, ugye!?

Nem is ide akarnak jönni!

Tényleg nem, még. Tavaly emlékszel még mi volt itt? Az egy dolog, hogy elég szépen ki lett takarítva az ország, de talán hallottál róla, hogy évszázadok óta célpont vagyunk és előbb-utóbb megtelik ám Németország is. Bár, most úgy tűnik, hogy hamarabb lesz tele a németek töke, mint az országuk, de ebben azért ne bízzunk, amíg Andrea a főnök. Viszont, ha eltipegsz szépen szavazni, behúzod, amit kell, akkor majd nem akarnak idejönni, mert itt akkor már nem lesz nekik jó.

14735063031952309_original.jpgÉrdekes egyébként, hogy a fiatal felnőttek között valami félelmetes érdektelenség és igénytelenség tapasztalható a világ dolgaival kapcsolatban. Pedig pont nekik a leges-legfontosabb, hogy mit hoz a jövő!

screen_shot_2014-07-29_at_9_44_45_am-thumb-560x288-3533.pngSzír "menekült" kivégzésest játszik keresztényekkel. Te is szeretnél ilyet játszani? IGEN vagy NEM?


Ha nem lesz vasárnap kiemelkedő a részvétel Válban, akkor szégyenkezhetünk egy életre! Eddig épült-szépült a falu, jöttek a pályázati pénzek és reményeink szerint jönni is fognak. Azonban azon gondolkozzon el mélyen mindenki, hogy ha mi nem állunk ki a kormány erőfeszítései, az ország jól felfogott érdekei mellett, akkor miért álljon ki utána értünk bárki is? Ez maga az 1x1, nem túl nehéz átlátni. Az értelmesebbje tudja magától.

"A részvétel a magyar nemzet állapotáról és minőségéről is szól, hogy valóban egy közösséget alkotnak a magyarok, „vagy csak össze vagyunk hajigálva”. O.V.

Von Sárközy

 

Melléklet:

Erősebb idegzetűek itt is tájékozódhatnak, hogy egészen pontosan mi és kik ellen KELL most szavazni vasárnap. Vigyázat! Nem széplelkeknek való és erős gyomor kell hozzá. Akinek ezek a dolgok újak lesznek, azoknak "Jó reggelt!" Itt az idő felébredni végre.

https://www.zerocensorship.com/uncensored/isis/daesh-mass-shooting-executions-sniper-deaths-during-iraq-fighting-video-326679

https://www.zerocensorship.com/uncensored/isis/mass-beheading-shooting-executions-iraqi-spies-execution-young-child-graphic-video-325756

https://www.zerocensorship.com/uncensored/isis/beheading-execution-hostage-like-sheep-wilayat-al-furat-video-324348

https://www.zerocensorship.com/uncensored/isis/daesh-executing-slaughtering-several-spies-before-hanging-them-meat-hooks-like-sheep-graphic-video-322459

Stb. Csendes iszlám hétköznapok...