Hol van a határ?!

Október 2. margójára.

Sorsdöntő népszavazás közeledik és még ekkor is képes meglepetést okozni az "istenadta nép" ostobábbik része. Tombol a fészbukon a ReTekkLubon szocializálódott, önálló véleményt alkotni nem képes csorda. Akiknek a balliberális média a szájába adta...

Ráadásul annyira ostobák (ez a helyes kifejezés ezekre), hogy nem veszik észre, hogy ha rosszul vagy sehogy nem döntenek, a szájukban is marad, életük végéig! Már régen láttam ennyi tájékozatlan vagy tudatlan embert hőbörögni a világhálón a saját, ezek szerint fel sem fogott érdekei ellen. Tényleg szájba kell rágni?  A cím egyébként képletes, a hülyeség ugyanis határtalan. Erre lenne jó most hétvégén rácáfolni!

14748312435103490_original.jpg

Valamit az elején le szeretnék szögezni: -Sem az ostobaság, sem a tájékozatlanság nem mentség! Megteheti bárki, hogy nem megy el NEM-mel szavazni vasárnap, azonban attól a pillanattól kezdve nem nevezheti Magyarországot a hazájának, sem a többi magyart a polgártársának. Ebben a kérdésben ugyanis nincs semleges álláspont, bármilyen kényelmetlen is a langyosak vagy a lusták számára. Olyan sincs, hogy "a lányom egy kicsit terhes."

Pártkérdés-e?

Már az is baj, hogy ezt a kérdést tényleg fel kellett tenni! Hogy lenne pártkérdés?! Nem pártra szavazunk! A saját, de leginkább a gyermekek, az unokák jövője a kérdés most. Aki ebből pártkérdést akar, mer, képes csinálni, pusztán a szavazók összezavarására törekszik sötét, aljas cél által vezérelve!

14748312789595231_original.jpg

Mit akarnak a migránsok?

Az életterünket. A saját országaikat már romba döntötték, most a miénk jön. Nem újdonság az iszlám állandó próbálkozása sem mifelénk. Erről Hunyadi vagy Zrínyi elég sokat tudna mesélni, illetve az is, aki járt legalább általános iskolába. Írni-olvasni nem tudó tömegek, akik semmihez nem értenek, követelik most, hogy fogadjuk be és tartsuk el őket. Mi egyébként az ő vallásuk szerint alsóbbrendűek vagyunk és kötelességünk őket kiszolgálni. Ajánlom mindenki figyelmébe Bill Warner egy remek, rövid füzetét az iszlám jogról. Ezt is megkapnánk a migrációval. Akarjuk?

Mi akkor a lényeg?

Nagyon egyszerű! Eredményes népszavazás esetén eredményesen tud harcolni a kormány a kötelező betelepítés ellen és az országgyűlés is kőbe vésheti, hogy nem lehetséges Brüsszel terve Magyarországon. Ellenkező esetben az iszlám térhódítás nehezen vagy sehogy nem lesz elkerülhető Magyarországon sem. Akkor nem lesz iskola vagy óvoda projekt, sem útépítés, sem bicskei táborbezárás. Újabb, költséges táborok nyílnak, megjelennek a szomszédainkként. Ne legyenek senkinek kétségei! A kulturális szakadék pedig áthidalhatatlan.


Kedélyes muszlim fiatalok éppen keresztény, hősi halott katonák sírjait gyalázzák Bengáziban.

Mit számít egy szavazat?

Csak az számít! Ha mindenki így gondolkozna, semmilyen szavazás nem működne. A demokráciában pont ez a lényeg, hogy szavazhatsz és a szavazatok összesítéséből eredmény lesz, ami onnantól kötelező. Brüsszelnek is. Mivel megdöbbentő mennyiségű retardálttal sikerült találkozni ebben a kérdésben egy hét alatt, bizony nagy szükség van minden épelméjű ember szavazatára!

Tényleg vannak, akik nem akarnak szavazni vasárnap?

Szerencsére nem túl sokan, de a kérdés horderejét tekintve 1 fő is sok és bizony találkoztam olyannal, akiben ez felmerült. Remélem, hogy Válban ilyen ember nem lesz. Vál büszke saját kultúrájára, értékeire és azokat meg is kívánja őrizni. Ezért őszintén remélem, hogy minden válival találkozni fognak a szavazás napján a szavazóhelyiségben, mert mindenki meghozta a helyes döntést és jön felelős polgárként leadni a szavazatát! Aki pedig ebben a kérdésben szándékosan nem megy el október 2.-án szavazni vagy elmegy, de igennel szavaz, annak Magyarország nem hazája és mélységesen szégyellje magát! Őszintén szólva az ilyen még arra sem lesz méltó, hogy leköpjük...

Von Sárközy